USE is live!

Welkom op de geheel nieuwe website van USE architects! Met veel trots, plezier en ook wel zweet en tranen is hij live, onze nieuwe website! Onze vorige site waarbij bezoekers zelf een soort stad opbouwden, door te kiezen welke delen uit de grond schoten was leuk, interactief en gaf veel autonomie aan de gebruiker. Maar hij was niet gebruiksvriendelijk meer. Voor de bezoekers niet, en voor ons om bij te houden ook niet. Bovendien niet geschikt voor bezoek vanaf mobiel en slecht vindbaar. Met een goed gevoel laten we een eigenwijze website achter. Dank, stad met staafjes, het waren 7 prachtige jaren!

Nu dus de nieuwe site! In onze ogen frisser, dynamischer, up to date en gebruiksvriendelijk voor u en voor ons. Vooral een plek om lekker te struinen. “Not all those who wander are lost.” Kijk rond, geniet er van. We zijn benieuwd wat u er van vindt! Op deze plek op de site, de blog, zullen met enige regelmaat nieuwe posts verschijnen. Kan van alles zijn, onze kijk op ons vak, de status van de projecten waar we aan werken, wat dan ook.

Speciale dank aan de mannen van Brthrs Agency, die deze site samen met ons maakten. We hebben ervaren dat het bouwen van een website goed te vergelijken is met het realiseren van een gebouw. Het begint met het uitrafelen van hoe het gebruik zal zijn. Dan de beleving. Welke stijl wordt het? En hoe gaan dat gebruik, die beleving en de stijl vervolgens hand in hand en versterken ze elkaar? En als dat dan uitgedacht is, dan is het zaak om het ook daadwerkelijk technisch te bouwen, waarbij ambitie en haalbaarheid met elkaar verweven worden. Fijn om daarin aan de hand genomen te worden door Sebastiaan van Brthrs. En voor ons interessant om een keer de positie van het opdrachtgeverschap te ervaren.

We blijven werken aan deze site. Net zoals bij onze projecten hebben we iets gebouwd dat met deze oplevering niet een eindstation, maar een startpunt is.

Groet!

USE architects